077 465 37 01
www.beukenbouw.nl

Nieuws

Gezocht ervaren Timmerman

27 juli 2023

Ben jij de professional die wij zoeken in de bouw?

Zoek jij een leuke nieuwe baan met leuke collega’s?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Met jouw kennis, ervaring en inzicht weet jij samen met je collega’s de mooiste projecten te realiseren. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit stel- en timmerwerkzaamheden van a tot z. Ook houd jij je bezig met het afhangen van deuren. Binnen deze functie ben je zowel werkzaam in de renovatie als nieuwbouw en allround inzetbaar.

Over jou

Jij hebt vakmanschap hoog in het vaandel staan en levert je werk vakkundig af als Timmerman 1. Jij vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en je hebt een klantgerichte houding.

Verder herken jij jezelf in de onderstaande punten:

Je hebt aantoonbare- en relevante werkervaring als Timmerman 1;

Je bent in het bezit van een geldig Vca-certificaat (of je bent bereid om deze kosteloos te behalen.

Je bent in bezit van een geldig rijbewijs.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. Als jij graag wil doorgroeien in jouw werk, dan denken wij graag met je mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen.

Lijkt jou dit een uitdagende functie neem dan contact op met geert@beukenbouw.nl of bel naar 0774653701 en vraag naar Geert.

Tot snel!

Asbest daken verboden in Nederland!

1 februari 2016

Particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen mogen in 2024 geen asbest daken meer bezitten.

 

Voor de verwijdering van asbest daken geldt daarom per 1 januari 2016 voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden de subsidieregeling verwijderen asbest daken.Asbest verbod

 

Gemeenten kunnen na 2024 de eigenaren met een boete dwingen om het asbest dak te laten verwijderen. Het verbod geldt voor asbest daken die in verband staan met de buitenlucht, bijvoorbeeld golfplaten en dakleien. Dit verbod geldt dus niet voor asbesthoudend materiaal aan de binnenkant van gebouwen, zoals asbesthoudend dakbeschot of isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking zit.

 

Als een asbest dak in een heel slechte toestand of verwaarloosd is kan de gemeente nu al eisen om het dak meteen te laten verwijderen. Beschadigde daken mogen niet tot 2024 blijven liggen.

 

Eigenaren van asbest daken zijn zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van asbest.

Wat houdt de subsidieregeling verwijderen asbest daken in?

Particulieren, (agrarische) ondernemingen, non-profit organisaties of overheden kunnen met de Subsidieregeling verwijderen asbest daken in aanmerking komen. Deze regeling loopt van 4 januari tot 31 december 2019. De subsidie bedraagt €4,50 per m² verwijderd asbest dak met een maximum van €25.000 per adres. Er kan alleen in aanmerking met de Subsidieregeling gekomen worden als het geïnventariseerde asbest dak meer dan 35 m² oppervlakte heeft.

 

Zie onze site wat wij voor U kunnen betekenen!

Algemene Voorwaarden

16 januari 2014

Er zijn per 7 januari 2014 nieuwe handelsvoorwaarden gedeponeerd bij de Kamer v. Koophandel, deze kunt u opvragen bij de Kamer v. Koophandel of op onze website/contact als PDF te bekijken.